måndag, juli 9

Vann tävlingen på AiF!

Jag är så glad! Trodde verkligen inte att jag skulle vinna, så i sista sekunden får jag en röst som gjorde att jag vann med en röst!
Denna tävlingen var verkligen fylld med helt fantastiska bidrag, helt galet vad duktiga alla på amigurumi ifokus är! Det är så svårt att rösta varje gång, men denna månaden tyckte jag var värst hittills.

Här är mitt bidrag för tävlingen:Jag har haft en totalt virklös period just nu, och när jag äntligen börjar få tillbaka så visar det sig att in bok med mönster ligger hemma, så måste åka hem och hämta den.

Under tiden så har jag broderat lite! Vad tycker ni?:


Har nu börjat färglägga den också. Jag kom på ett relativt enkelt sätt att göra sina egna brodyrmönster, ska föra en guide på detta någon dag, men idag hinner jag inte riktigt.

Ska in till stan och hämta två böcker (Lifterens Guide till galaxen och Sagan om Ringen) som en tjej skänte bort. Sedan ska jag till Willys och leta brodyrgarn. Ska nog även gå förbi ÖB och kolla på deras pysselavdelning.2 kommentarer:

  1. Såå söta bägge två! Jag broderar korsstygn jag med. Skulle vara väldigt intressant att läsa den där guiden om hur man göra sina egna mönster. = )

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket :)
    Jag ska se om jag inte kan fixa ihop en med någon dag nu, hade faktiskt glömt av det. Tack för påminnelsen :)

    SvaraRadera